Sauvon Rallisprint-tapahtuma siirtyy helmikuulle

MOOTTORIURHEILU.

Lumitilanteen muututtua Salon Urheiluautoilijat ry joutuu siirtämään Rengas Turku Sprint -kilpailun uuteen ajankohtaan. Rallisprintti ajetaan Sauvossa 26. helmikuuta.

Vaikka alkutalvi vaikutti hyvältä, lumien ja jäiden sulamisen myötä kisajärjestäjä on pakkotilanteessa. Rata koostuu normaalikäytössä olevasta kylätiestä ja varikkoaluetta suunniteltiin pellolle. Tienpinta suli ja varikkoalue menetti lumipeitteensä kokonaan.

Rengas Turku Sprint -kilpailunjohtaja Kati Muntola sanoo tiedotteessa, että he laittavat hiihtolomaviikolle kaiken toivonsa. Tarkoituksena on järjestää hieno talvirieha yleisölle ja kilpailijoille.

– Iso kiitos vielä kaikille toimitsijoille, maanomistajille ja kilpailijoille, jotka ymmärtävät tilanteen ja ovat täysillä mukana tekemässä kilpailua, kiittelee Muntola.

Seitsemännen kerran järjestettävä rallisprint-kilpailu ajetaan uudessa paikassa Sauvossa, Korpelankyläntie – Roopekintie välisellä osuudella. Pääyhteistyökumppanikin on uusi, mutta kaikille seutukunnan ihmisille tuttu Rengas Turku Oy, jonka kanssa Salon Urheiluautoilijat ry on tehnyt kaksi rallia.

Turun Seutusanomat