Loimun ja TuTon toinen kohtaaminen lauantaina Raisiossa

LENTOPALLO

Vaikka lentopallon Mestaruusliiga-kausi on päässyt vasta juuri ja juuri käyntiin, isketään lauantaina Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa jo kauden toinen mielenkiintoinen paikalliskamppailu Loimun ja TUTO Volleyn välillä. Kauden avausotteluna isketty ensimmäinen derby päättyi Kupittaan palloiluhallissa Loimun 1-3 vierasvoittoon.

Loimu on pelannut tähän mennessä yhteensä neljä ottelua ja tuo TUTO Volleylle hävitty erä on tähän mennessä ainoa erätappio. Toki Loimu ei ole vielä kohdannut sarjan suurimpia mestarisuosikkeja, mutta siitä huolimatta nuoren joukkueen suoritusvarmuus ja tasaisuus on ollut yksi alkukauden puheenaiheista, sillä niin sanottuja tilastotappioeriäkään ei tosiaan ole tullut hieman hermostunutta kauden avausottelua lukuun ottamatta.

Raisioon raisiolaistuneen päävalmentaja Olli Kuoksan johdolla saapuva TUTO Volley sen sijaan lähtee kauden toiseen paikalliskamppailun varsin erilaisista lähtökohdista. Loimun johtaessa sarjaa, löytyy lauantain vieraat sarjataulukon toisesta päästä. Otteluita TUTO Volleylla on pelattuna kolme ja niistä on saldona yksi sarjapiste.

Mestaruusliiga-pisteiden lisäksi ottelussa on muitakin panoksia, sillä Loimu, TUTO Volley ja Hurrikaani pelaavat jälleen myös paikallisherruuden merkiksi jaettavasta Siljan maljasta. Hurrikaani ei ole vielä kohdannut kumpaakaan paikallisvastustajaansa, joten Siljan maljan taulukossa Loimu on ainoa pistetilinsä avannut kolmella pisteellään. Mestaruusliigan ja Siljan maljan pisteiden lisäksi jaossa on myös jatkopaikka Suomen Cupissa, sillä paikalliskamppailu on samalla myös Suomen Cupin 1. kierroksen ottelu.

Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 17 ja siten Loimun tämän kauden uutuuskokeilu, eli Happy hour, kello 16. Anniskelupisteen jo tuttujen alennusten lisäksi otteluisäntänä paikalliskamppailussa toimiva Toyota Auto-Center jakaa hallin aulassa 100 ensimmäiselle kupongin, jolla saa joko kaksi ilmaista matsimakkaraa tai ilmaisen virvoitusjuoman. Toyota-pisteellä kannattaa raapustaa myös omat tiedot arvontalappuun, niin saa lisäjännitystä otteluiltaan.