Linnateatterin 20-vuotisjuhlakausi käynnistyy kunnianosoituksella Aleksis Kivelle

TEATTERI. Turun Linnateatterin Tampuuri-näyttämöllä saa tammikuussa 2023 ensi-iltansa Kiveä kännissä -näytelmä. Kansalliskirjailija Aleksis Kiveä kunnioittava teos avaa samalla Linnateatterin 20-vuotisjuhlakauden.

Seitsemän veljestä, Olviretki, Nummisuutarit ja Kullervo – kaikkia edellä mainittuja yhdistää maltaiset kuvaukset suomalaisuuden ytimestä.

– Kaikissa Kiven teoksissa juominen on vahvasti läsnä. Me haluamme tuoda nämä hetket teatteriin huumorin kautta ja tarjota katsojille hauskaa yhdessäoloa. Kiveä kännissä tuo suomalaisille teatterilavoille jotakin, mitä täällä ei ole ennen nähty, lupaa Linnateatterin taiteellinen johtaja Jussi Vahvaselkä.

Vuonna 2003 perustettu Linnateatteri on turkulainen komediaan ja maistuvaan ruokaan keskittyvä teatteri, jossa ei turhia jäpitetä.

Turun Seutusanomat