Pyhän Martin Laulajat juhlistavat 20-vuotista laulutaivaltaan

Pyhän Martin Laulajat.

MUSIIKKI. Pyhän Martin Laulajat viettävät 20-vuotisjuhliaan konsertoiden sunnuntaina 4. syyskuuta. Matkan varrelta on tarttunut mukaan monia rakkaiksi ja tärkeiksi tulleita lauluja, joista konserttiohjelma on koottu.

Sielu kaipaa sointua -konsertissa kuullaan hengellisiä lauluja Suomesta ja maailmalta, suomalaisia kansansävelmiä uusin sovituksin.  Säveltäjänimiä ovat mm. Ilkka Kuusisto, Kaj-Erik Gustafsson ja Jan Hellberg.

Yhtyeessä laulavat Katarina Engström, sopraano, Tuija Savolainen, altto, Minna Tarvola, altto Pekka Saarikivi, tenori ja Risto Savolainen, basso. Pyhän Martin Laulajat ovat konsertoineet kotimaan lisäksi Ruotsissa, Saksassa, Espanjassa ja Italiassa.

Raision kirkossa 4.9. kello 18 pidettävään konserttiin on vapaa pääsy. Viiden euron hintaisen käsiohjelman tuotto käytetään Yhteisvastuukeräyksen kautta lasten ja nuorten tukemiseen meillä ja maailmalla.

Turun Seutusanomat