Raision kirkossa soivat lohdutuksen sävelet

Pyhän Martin Laulajat tuo lohdutusta, toivoa ja iloa kaamoksen keskelle Lohdutuksen säveliä -konsertillaan. Kuva: Pyhän Martin Laulajat.

RAISIO. Pyhän Martin Laulajat ja kanttori–urkuri Katarina Engström esittävät säveliä kaipauksesta, lohdutuksesta ja toivosta sunnuntaina 7. marraskuuta kello 18 Raision kirkossa. Lohdutuksen säveliä -konsertissa kuultavien laulujen sanat kertovat myöhäissyksyn mielenmaisemasta: usvaisista aamuista, pimenevistä illoista, luonnon ja ihmisen asettumisesta odottamaan uuden kevään valoa.

Pyhän Martin Laulajat ovat musisoineet yhdessä lähes 20 vuotta. Yhtyeessä laulavat Katarina Engström, sopraano, Tuija Savolainen, altto, Minna Tarvola, altto Pekka Saarikivi, tenori ja Risto Savolainen, basso. Lohdutuksen säveliä -konsertissa lauluyhtye esittää muun muassa kuorosovituksia tutuista hengellisistä lauluista muun muassa Suojelusenkeli ja Täällä Pohjantähden alla.

Konsertin aikana kaikki pääsevät osallistumaan lauluun yhteisten virsien välityksellä. Laulut tuovat iloa, johdattavat pimeydestä valoon ja antavat tilaa tunteille. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, käsiohjelma maksaa viisi euroa.

Tilaisuuteen ei saa tulla oireisena.

Turun Seutusanomat