Joulumaa-kierros käynnistää Raision joulun 27.11.

Joulu saapuu Raisioon -tapahtumaa vietetään 9.12.

Raision seurakunnan Joulumaa-kierros tuo ilosanomaa joulunodotukseen ensimmäisestä adventista loppiaiseen saakka. Seutusanomien kuva-arkisto / Ragip Önsoy.

RAISIO. Raisiossa virittäydytään jouluun marraskuun lopulla Joulumaa-kierroksen avajaisten muodossa. Lauantaista 27.11. alkaen aina loppiaiseen asti jouluiset ikkunat kutsuvat kurkkimaan niin Wanhan Pappilan pihapiirissä kuin Tasalanaukiolla tempaukseen osallistuvissa yrityksissäkin.

Raision seurakunnan järjestämän joulutapahtuman avaus on 27.11. kello 10–11, jolloin enkeli on paikalla opastamassa kierrokselle. Reittiä voi kiertää juuri silloin, kun omaan aikatauluun parhaiten sopii. Alueen kartta löytyy Pappilan pihasta pienen keltaisen katoksen seinästä.

Joulu saapuu Raisioon -tapahtumaa vietetään tänä vuonna torstaina 9. joulukuuta kello 14–19. Tasalanaukiolla järjestettävässä tapahtumassa. Raision joulunavauksesta vastaavat tuttuun tapaan Raisiokeskus, Raision kaupunki ja Raision seurakunta yhdessä Raision toria isännöivän Ari Palosen kanssa.

Ohjelmassa on muun muassa poniratsastusta, jouluisten tuotteiden myyntiä sekä Joel Hallikaisen esiintyminen kello 17.30–18. Tilaisuuden päätteeksi on perinteisesti tarjolla puuroa, jonka on valmistanut Sotaveteraaniliitton Turun muonitusjaosto ja sponsoroinut OP Turun Seutu.

Tapahtuman yhteydessä Tasalan Kamarissa toimii Kynttiläkahvila, jossa voi herkutella joululaulujen soidessa. Tasalanaukiolle Raision seurakunta pystyttää joulun tapahtumia kuvaavan seiminäyttelyn.

Katariina Mäkinen-Önsoy