Sauvon vuoden seuratyöntekijä haussa

SAUVO. Sauvon sivistyslautakunta valitsee vuosittain Sauvon vuoden seuratyöntekijän. Vuoden seuratyöntekijä on henkilö, joka on tehnyt vuosia tai tekee edelleen merkittävää liikunnan taustatyötä Sauvossa.

Vuoden seuratyöntekijä voi olla seuran puheenjohtaja, sihteeri, rahastonhoitaja, nuorisovetäjä/-ohjaaja, lipunmyyjä, järjestysmies tai muu taustahenkilö, joka vastikkeetta tekee ansiokasta työtä vapaaehtoisena. Aktiiviurheilijoita (kilpa- tai huippu-urheilijat) ei voi valita. Vuoden seuratyöntekijä valitaan siis sauvolaisista urheilun parissa vaikuttavista henkilöistä edellä mainituin perustein.

Sauvon sivistyslautakunta pyytää nyt ehdotuksia valittavasta henkilöstä perusteluineen päätöksensä tueksi. Kuntalaisten ehdotukset otetaan huomioon valintaa tehtäessä. Sauvon vuoden 2021 seuratyöntekijä julkaistaan tammikuussa 2022.

Äänestysaikaa on sunnuntaihin 24. lokakuuta saakka. Kysely toteutetaan anonyymisti eli henkilötietoja ei kerätä.

Turun Seutusanomat