Lemun palvelut paranivat uuden Matkahuollon toimipisteen myötä

Lemussa Matkahuollon paketit voi noutaa Diabet Centeristä.

MASKU.

Kaitaistentiellä Maskun Lemussa sijaitseva Diabet Center laajensi hyvinvointi- ja hygieniatuotteista pakettipalveluihin, kun se alkoi syyskuun alussa toimia myös Matkahuollon toimipisteenä. Yrittäjä Tom Vorselmanin mukaan ensimmäinen kuukausi on sujunut oikein hyvin.

– Asiakkaat ovat tykänneet ja olleet tyytyväisiä, että tällainen palvelu on saatu Lemuun myös. Tähän mennessä on useampi sata lähetystä liikkunut meidän kauttamme, hän kertoo.

Lemussa ja Askaisissa toimivat Postin pakettiautomaatit, mutta lähimmät Matkahuollon toimipisteet löytyvät Maskun K-Marketista ja Nousiaisten S- ja K-Marketeista. Lemun toimipiste palvelee hyvin myös ohiajavia.

– Olemme Kustavintien varrella, joten esimerkiksi Askaisiin ja Mietoisiin liikkuvien on myös helppo tulla meille.

Idea Matkahuollon toimipisteestä tuli Diabet Centerin asiakkaalta. Liikkeen oman verkkokaupan ansiosta logistiikka oli jo tuttua, ja yhteinen sävel löytyi nopeasti Matkahuollon kanssa. Vorselman on kiitollinen saamastaan vinkistä, sillä pakettipalveluille on ollut selkeästi kysyntää Lemussa.

– Mitä lähempää palveluita saa, sen parempi. Paikallinen noutopiste myös säästää luontoa, ettei tarvitse ajaa useamman kymmenen kilometrin päähän hakemaan pakettia. Toivon mukaan tämä myös herättää aluetta ja tuo tänne lisää toimintaa, kun palveluita on. Meillekin tämä oli hyvä juttu, sillä aukioloajat ovat pidentyneet ja se mahdollisti iltatöiden tarjoamisen opiskelijoille, hän kertoo.

Uusi toimipiste on ollut toiminnassa vasta lyhyen aikaa, mutta tällä hetkellä sen tulevaisuus näyttää hyvältä.

– Jos paketteja liikkuu jo nyt näin hyvin, niin on kiva nähdä, millainen joulu on tulossa.

Liisa Kallio