Lieto-viikoilla runsaasti ohjelmaa

Terveysturvallisuudesta tinkimättä

Seutusanomien kuva-arkisto.

 

LIETO. Lieto-viikkojen avajaisia vietetään maanantaina 2. elokuuta. Kahdelle viikolle jakaantuva Lieto-viikkojen ohjelma on tuttuun tapaan monipuolista ja suurimmaksi osaksi maksutonta. Ohjelmisto on jaettu Lietonen-lehden mukana ja julkaistu kunnan verkkosivuilla.

Lietolaisten omilla kotiseutuviikoilla tapahtumien järjestäjiltä sekä osallistujilta toivotaan ajankohtaisten koronapandemiaan liittyvien suositusten ja rajoitusten noudattamista.

Ohjelmistoon on tullut muutamia muutoksia sen julkaisun jälkeen. Tällä hetkellä peruttuja tapahtumia ovat Vapaa-aikapalveluiden Sirkuspäivä perheille 6.8., Liedon Lujan IisiTiimi jumppa 2.8. ja 9.8. sekä Metsätreenit 5.8. ja 12.8. Siirtyneisiin tapahtumiin kuuluvat 3.8. Hiitjumppa (uusi ajankohta 8.8.) sekä 8.8. Toiminnallinen liikkuvuusjumppa (uusi ajankohta 4.8.).

Turun Seutusanomat