Taivassalo hakee rehtori-sivistystoimenjohtajaa

TAIVASSALO. Taivassalon kunta avasi tiistaina 20.4. haun rehtori-sivistystoimenjohtajan virkaan. Rehtori-sivistysjohtaja toimii Taivassalon yhtenäiskoulun rehtorina sekä lautakunnan esittelijänä ja sivistystoimen toimialajohtajana vastuualueinaan varhaiskasvatus, esiopetus, kirjasto- ja kulttuuritoimi sekä vapaa-aikatoimi. Lisäksi tehtävään kuuluu joukkoliikenneasiamiehen tehtävät. Yhtenäiskoulussa on rehtorin apuna apulaisrehtori.

Rehtori-sivistystoimenjohtajan virka asetettiin haettavaksi sen jälkeen, kun nykyinen rehtori-sivistystoimenjohtaja, KM Susanne Laaksonen valittiin Laitilan kaupungin sivistystoimenjohtajaksi. Laitilan kaupunginhallitus teki päätöksen Laaksosen valinnasta 29.3. pitämässään kokouksessa.

Virkaan valittavalle katsotaan eduksi kunnallishallinnon ja -talouden yleinen tuntemus sekä hyvät vuorovaikutus-, yhteistyö- ja esimiestaidot, kehittämisote sekä kyky strategiseen ajatteluun.

Palvelussuhde alkaa 2. elokuuta tai sopimuksen mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakijat voivat esittää oman palkkatoivomuksensa.

Hakemuksia otetaan vastaan 6.5. kello 15 mennessä kuntarekry.fi-palvelussa.

Katariina Mäkinen-Önsoy