OP Lounaisrannikon toimitusjohtajana aloittaa 1.5. Sami Peura

OP Lounaisrannikon tuore toimitusjohtaja Sami Peura. Kuva: OP Lounaisrannikko.

TALOUS. OP Lounaisrannikon hallintoneuvosto on valinnut pankin toimitusjohtajaksi toukokuun alusta alkaen KTM eMBA Sami Peuran. Tähän asti Peura on vastannut Lounaisrannikon Osuuspankin yritys- ja varainhoitopalveluista.

Lounaisrannikon Osuuspankkiin 1.4. yhdistyneet Lokalahden Osuuspankki ja Taivassalon Osuuspankki jatkavat toimintaansa normaaliin tapaan. Asiakkaiden ei tarvitse tehdä mitään pankkien yhdistymisen vuoksi, sillä asiakassuhteet jatkuvat entisellään. Myös kaikkien pankkien henkilökunta jatkaa vanhoina työntekijöinä eikä yhdistyminen aiheuta henkilöstövähennyksiä.

– Kaikki nykyiset konttorit jatkavat toimintaansa ja uusi pankki tarjoaa laajenevan palveluvalikoiman kaikissa toimipaikoissaan. Esimerkiksi sijoituspalveluissa voimme tarjota asiakkaillemme yhdistyvillä voimavaroilla laajaa asiantuntemusta Vakka-Suomessa, kertoo OP Lounaisrannikon hallituksen puheenjohtaja Mauri Kontu.

Yhdistymisellä halutaan lisätä pankkien kykyä tarjota asiakkailleen edulliset ja monipuoliset palvelut myös nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

– Todella hieno asia, että pankkimme yhdistyvät hallitusten esitysten mukaisesti yhdeksi vahvaksi pankiksi. Näin voimme parhaiten turvata laadukkaiden pankkipalveluiden saatavuuden kaikille asiakkaillemme, kertoo OP Lokalahden hallituksen puheenjohtaja Taneli Jussila.

– Yhdistämällä voimamme, voimme parantaa kilpailukykyä. Keskittämällä hallinnolliset tehtävät saamme enemmän aikaa asiakaspalveluun ja sen laatuun voidaan panostaa entistä enemmän. Tämä on ennen kaikkea asiakkaiden etu, sanoo OP Taivassalon hallituksen puheenjohtaja Tiina Henriksson.

Seutusanomat Vakka

 

 

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!