Sauvon Vasemmisto vahvisti 7 kuntavaaliehdokasta

KUNTAVAALIT

Sauvon Vasemmiston johtokunta vahvisti seitsemän ensimmäistä ehdokastaan. Ehdokkaat ovat:

Hanna-Marjut Gästgivar, yrittäjä, Jaana Kirsi, ympäristö- ja luontoneuvoja, yrittäjä, Pekka Kuosmanen eläkeläinen, Max Lundström, taksinkuljettaja, Pertti Niemelä koneistaja, yrittäjä, Miia Nikulainen valtiotieteen maisteri, sosionomi amk ja Marko Pekkarinen lastenkodin ohjaaja.

Yli puolet nyt nimetyistä ehdokkaista on uusia ehdokkaita.

– Olen nyt Vasemmistoliiton kuntavaaliehdokkaana Sauvossa. Ikinä aiemmin en ole mihinkään puolueeseen sitoutunut. Vasemmisto on minulle ainoa mahdollinen, arvojeni mukainen valinta. Aiemmin olen pyrkinyt vaikuttamaan poliittisen järjestelmän ulkopuolelta, joten tämä on minulle iso ja jännittävä muutos, toteaa Miia Nikulainen, joka on yksi uusista ehdokkaista.