Laitila tarjoaa energialaskentapalvelun jopa yhdeksälle yritykselle

LAITILA

Laitilan kaupunki avasi vuoden 2020 lopussa ilmoittautumisen yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan maksuttoman energialaskentapalvelun VSV-konsernin asiantuntijoilta.

Halukkaita yrityksiä ilmoittautui määräpäivään mennessä yhdeksän.

– Kampanjassa tarkoituksena oli tarjota palvelu viidelle yritykselle, mutta niin elinvoimaa tukevana tekona kuin HINKU-toimenakin pystyimme elinvoimayksikön kanssa tarjoamaan palvelun kaikille sitä haluaville yrityksille, kertoo ympäristöpäällikkö Tuija Kailaste.

– Tämä on konkreettinen tapa tukea alueen yrityksiä hiilijalanjäljen pienentämisessä, mikä kokonaiskuvassa vie koko Laitilaa kohti HINKU-tavoitteita, kuvaa Kailaste.

VSV-konsernin asiantuntijat ovat aloittaneet tiedonkeruun yritysten parissa ja kevään aikana he laskevat yrityksen energiakulutuksen ja hiilidioksidipäästöt antaen ehdotuksia toimenpiteistä, joiden avulla yrityksen olisi mahdollistaa vähentää niitä.

– Kampanjan edistymisestä ja yritysten kokemuksista tullaan heidän suostumuksellaan kertomaan kevään aikana lisää, vinkkaa Kailaste.

– Toivottavasti saamme myös muita yrityksiä kiinnostumaan energialaskennasta, johon meillä täällä Laitilassa on paikallisesti hyvin ammattitaitoinen palveluntarjoaja VSV-konsernissa.