Turun Pansiontien tulipalon selvittäminen alkaa tänään

Pansiontien tulipalon savunmuodostus oli erittäin voimakasta.

TULIPALO.

Eilinen Turun Pansiontien tulipalo oli poikkeuksellisen suuri. Tulipalon ja sen syttymisen syiden selvittäminen aloitetaan tänään.

Pelastuslaitos sai suuren hälytyksen teollisuusrakennuksen tulipaloon Pansiontielle keskiviikkona 21.10. klo 13:49.

Pelastuslaitoksen saapuessa palopaikalle n. 6000 neliön teollisuusrakennuksen toinen pääty oli kauttaaltaan liekeissä. Palo oli voimakas ja savunmuodostus runsasta.

Rakennuksessa oli runsaasti palavaa materiaalia. Palo levisi varastoon, jossa oli runsaasti ajoneuvojen renkaita. Rakennuksessa oli 4 liiketilaa ja 3 asuntoa. Kohteessa oli tapahtumahetkellä työntekijöitä, joista 2 henkilöä altistui tulipalolle ja toimitettiin hoitoon.

Voimakkaan savunmuodostuksen vuoksi pelastuslaitos antoi alueen asukkaille vaaratiedotteen ja kahden kerrostalon asukkaat siirrettiin suojaväistöön osoitteista Fatabuurinkatu 2 ja Malin Trällin kuja 3. Sosiaalitoimi on järjestänyt asukkaille tilapäismajoitusta. Asiakkaat voivat tiedustella sosiaalitoimen järjestelyistä Turun sosiaalipäivystyksen asiakasnumerosta p. 02-262 6003.

Rakennuksesta irtaimistoineen paloi noin 4000 neliötä. Sammutusvesien hallinnasta ja tarkkailusta on sovittu Turun ympäristötoimen ja vesihuollon kanssa.