Raision Teatteri aloittaa esitykset 17. lokakuuta

Kuvassa Florindo (Jani Saarinen) ja Truffaldino (Pepe Hakala.

RAISIO.

Teatterin 40-vuotis juhlavuoden suunnitelmat kariutuivat kevään ja kesän osalta kun koko maailmaa muuttanut koronapandemia lamautti teatterin toiminnanhetkellisesti kokonaan. Lokakuussa pääsee vihdoin ja viimein nauttimaan elävästä lavataiteesta Raision teatterissa.

Elävälle kulttuurille on nyt tarvetta kenties enemmän kuin koskaan. Terveys ja turvallisuus on teatterille ensiarvoisen tärkeää. Tilanteen vaatimat turvallisuustoimet on tehty, katsomon henkilömäärää on pienennetty ja hyvästä käsihygieniasta pidetään huolta.

Katsojia pyydetään saapumaan paikalla vain terveenä ja maskeja suositellaan käyttämään. Keväällä harjoiteltu Kahden herran palvelija on teatterin tämän vuoden ainut kokoillan näytelmä.

Esityksen ensi-ilta on lauantaina 17.10.

Näytelmän on ohjannut Toni Enholm ja näyttelijöistä löytyy niin ennestään tuttuja kasvoja kuin aivan uusia tuttavuuksiakin. Raision teatterin Kahden herran palvelija on komedia ja se sijoittuu 1920-luvun Venetsiaan.

Truffaldino, tuo hyväntahtoinen hölmö, joka onnistuu saamaan itsensä aikamoiseen kiipeliin täysin omin avuin. Kelle hän lopulta kumartaa ja kelle pyllistää? Se selviää kun Grand Hotel Venezian ovet aukeavat. Esitykset jatkuvat 7.11.2020 asti.

Lisää teatterista voi lukea, ja liput voi ostaa teatterin kotisivujen kautta, www.raisionteatteri.fi.