Naantalin Maijamäen yläkoulussa on todettu koronatartunta

Maijamäen yläkoulussa, jonka pihalla on monien käyttämä liikunta-alue, on todettu koronatartunta.

NAANTALI.

Naantalin Maijamäen yläkoulussa on todettu koronavirustartunta. Altistumisen vuoksi noin 90 henkilöä jää tartuntatautilääkärin päätöksellä karanteeniin 30.10.2020 saakka. Oppilaiden vanhempia on tiedotettu asiasta Wilma-viestitse. 

Terveydenhuollosta ollaan puhelimitse yhteydessä jokaiseen altistuneeseen ja annetaan ohjeet karanteenista. Karanteeniin määrätyille oppilaille järjestetään etäopetusta. Muu opetus Maijamäen koulussa jatkuu normaalisti. 

Jos altistuneille ilmenee koronavirusoireita, häntä tai huoltajaa pyydetään tekemään oirearvio osoitteessa Omaolo.fi. Oirearvion perusteella asiakas saa ohjeita jatkosta ja suoraan ohjauksen oikealle terveydenhuollon ammattilaiselle. Terveydenhuollon ammattilaisen tavoittaa tarvittaessa myös puhelimitse,  23.–25.10. välisenä aikana TYKS-Akuutin päivystyksestä, puh. 02 3138 800 ja 26.10. alkaen Naantalin terveyskeskuksen päivystyksestä, puh. 02 4362 760. 

Koronatilanteen vuoksi Naantalin oppilaitoksissa noudatetaan tehostettuja hygieniakäytäntöjä.