Rautilan Puusepät Ky on nyt Oy – Misa Kaukovalta 35-vuotiaan yrityksen peräsimeen

Uutena yrittäjänä helmikuun puolivälissä aloitti Misa Kaukovalta.

VEHMAA. 35 toimintavuoden jälkeen Rautilan Puusepät Ky on saanut uuden omistajan ja samalla siitä tuli osakeyhtiö. Muuten nimi ja toimipisteen sijainti pysyvät entisellään. Timo Heinosen siirryttyä ansaituille eläkepäiville, uutena yrittäjänä helmikuun puolivälissä aloitti Misa Kaukovalta.

– Olen itse toiminut aiemmin rakennusalalla. Asuin aika lähellä Rautilan Puusepät Ky:n toimitiloja ja aina ohi ajellessani ajattelin, että keittiökalusteiden valmistus olisi kiinnostava ala. Kun kuulin Heinoselta, että hän pistää yrityksensä myyntiin, tartuin tilaisuuteen, kertoo Kaukovalta.

Kaukovallan ohessa hänen puolisonsa Emma on mukana yrityksessä ja hän vastaa pitkälti suunnittelupuolesta sekä toimistotöistä.

– Pääpiirteittäin jatkamme toimintaa entisenlaisena, mutta ajan kuluessa katsomme sitten, mihin suuntaan toimintaa ohjataan, Kaukovalta pohtii kolmen yrittäjyysviikon jälkeen.

Rautilan Puusepät Oy jatkaa siis mittatilauskalusteiden valmistusta. Halutessaan asiakas saa kaapistonsa myös asennettuna.

– Valmistamme kalusteita niin remontti- kuin uudiskohteisiin ja yhteistyökumppaneidemme kautta mahdollistuu satojen eri vaihtoehtojen tarjonta, Kaukovalta kertoo.

Valikoimista löytyy muun muassa teräspäälliset ja upotettavat altaat, valumarmorialtaat, liukuovet, erilaiset työtasot, liesikuvut, kodinkoneet ja uudet ovet vanhoihin kaappeihin.

– Suunnittelussa käytämme apuna Fusion-ohjelmaa, jolla saadaan mallinnekuvat uudistuvan keittiön ilmeestä, Kaukovalta sanoo.

Rainer Tähtinen