Tuttu satamaisäntä jatkaa Nauvon vierasvenesatamassa

Nauvon venesataman rantaa. Kuva: KATARIINA MÄKINEN-ÖNSOY.

YRITYSUUTISET. Vuodesta 2018 alkaen satamaisäntänä toiminut Turun Rantaravintolat Oy tulee jatkamaan tehtäviään Nauvon vierasvenesatamassa vähintään vuoteen 2024 asti. Sopimuksessa on optio vuosille 2025 ja 2026.

Vierasvenesataman ja sen alueella toimivan Båthuset-ravintolan tulevassa kehityksessä tullaan keskittymään moderniin infrastruktuuriin ja aidosti palvelevaan palvelukokonaisuuteen. Siisteys ja ympäristöystävällisyys ovat myös keskiössä, ja Nauvon vierasvenesatama kuuluukin Pidä Saaristo Siistinä ry:n Roope-satamiin.

Yrityksen avainhenkilöt Carola ja Tero Sintonen sekä Simo Hallikainen johtavat lukuisia turkulaisia ravintoloita sekä Aurajoen rannassa toimivaa Turun Vierasvenesatamaa. Tavoitteena on kehittää Nauvon ja Turun saariston välistä vuorovaikutusta, ja samalla tuoda esiin paikallisia palveluita ja elämyksiä Nauvossa.

– Tuntuu hienoa tulla valituksi isännöimään Nauvon vierasvenesatamaa. Olemme vuoden 2018 ja 2019 aikana tehneet merkittäviä investointeja ja kehitystoimenpiteitä vierasvenesataman infrastruktuuriin, ja laituriremontin myötä meillä on hienot puitteet vierasvenesataman jatkokehitystä varten, Tero Sintonen sanoo.

Vierasvenesataman infrastruktuuripalveluiden helppokäyttöisyyteen ja selkeyteen kiinnitetään erityisesti huomiota. Nauvosta ja sen vierasvenesatamasta halutaan luoda matka- ja elämyskohde minne on helppo saapua, ja missä mielellään vietetään aikaa.

Nauvon vierasvenesataman toiminta kaudella 2020 alkaa viimeistään toukokuussa laituriremontin valmistuessa. Lisätietoja vierasvenesataman ja satama-alueen kehityssuunnitelmista annetaan kevään aikana.