Kirkonmäen joulu valloittaa Maskun kirkon ja seurakuntatalon toistamiseen

MASKU. Viime vuonna alkanut jouluperinne saa jatkoa sunnuntaina 15. joulukuuta, kun Maskun seurakunta ja Maskun partiolaiset järjestävät jälleen yhteiset joulumyyjäiset. Tapahtuma alkaa Maskun kirkossa kelllo 15.00, jolloin lauletaan lasten Kauneimpia Joululauluja. Kirkossa lauletaan Kauneimpia Joululauluja myös kello 16.30 ja 18.00.

Myyjäiset alkavat kello 15.30 seurakuntatalolla ja sen pihapiirissä. Seurakunta tarjoaa joulupuuroa, jota partiolaiset keittävät soppatykissä. Myytävänä on muun muassa joulukuusia, kransseja, jätkänkynttilöitä, leivonnaisia, ternimaitoa (max. 2l/talous), laatikoita, käsitöitä. Lapsille on jouluista askartelua. Myyjäisten tuotolla tuetaan harrastustoimintaa lähellä ja lähimmäistä kaukana.