Keskustan Meri-Naantalin ja Rymättylän yhdistykset yhdistyivät – puheenjohtajaksi Annika Urpolahti

NAANTALI. Naantalin keskustalaiset ovat viimeviikkoisessa yhteisessä kokouksessaan päättäneet yhdistää perinteikkäät Meri-Naantalin ja Rymättylän paikallisyhdistykset yhteiseksi uudeksi Naantalin Keskustaksi. Uuden kuntayhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Annika Urpolahti Rymättylästä ja sihteeriksi Pia Puhakka samoin Rymättylästä. Yhdistyksen varapuheenjohtajaksi valittiin Sini Paasikivi Naantalista.

Luopunut puheenjohtaja Heini Jalkanen toivotti onnea ja menestystä uudelle nuorelle puheenjohtajistolle ja sihteerille sekä nuorentuneelle hallitukselle. Kuntayhdistyksen hallitukseen valittiin uusina jäseninä Jari-Antti Hörkkö, Atte Liitola, Kaisa Suovanen ja Pasi Vehmanen. Vanhoina jäseninä jatkavat Timo Jaakkola, Heini Jalkanen, Minna Jyrkkä, Jaakko Olenius, Hanna Tuhkio ja Samuli Santalahti.

Naantalin Keskustan yhdistyneet yhdistykset ovat toimineet tiiviissä yhteistyössä vaalitoiminnassa ja kuntapolitiikassa. Tältä pohjalta uuden yhdistyksen toiminta jatkuu luontevasti laajentunein voimin yhteisten asioiden hyväksi. Tällä hetkellä Naantalissa on viisi Keskustan kaupunginvaltuutettua. Puheenjohtaja Urpolahti näkee Naantalin Keskustan yhdistyksenä, jonka toimintaa kuvaavat tehokkuus, jämäkkyys ja yhteistyökyky.