Juha Marjomaasta Liedon Keskustan puheenjohtaja

LIETO. Keskustan Liedon paikallisyhdistyksen syyskokous valitsi kokouksessaan 3.12 vuodeksi 2020 puheenjohtajakseen Juha Marjomaan ja varapuheenjohtajakseen Jari Vuorisen. Hallituksen jäseniksi valittiin Henna Takatalo, Jari Vähätalo, Maria Nurminen, Seppo Mikkonen, Arto Tikka, ja Eliisa Lehti.

– Liedon Keskustan tavoitteena on toimia vastuullisena yhteiskunnallisten asioiden hoitajana. Liedon Keskustan päätöksenmenettelytapa rakentuu yhteistyöstä ja vahvasta luottamuksesta, joka antaa mahdollisuuden kuntalaiselle helppoon ja rehelliseen lähestymiseen Keskustan aatteen mukaisesti. Liedon Keskustan toiminnan pitää olla avointa ja näkyä julkisesti päätöksillään, tuoden jokaiselle oikeuden mielipiteeseen, sanoo tuore puheenjohtaja Juha Marjomaa.

Kokouksessa puhututti valtakunnallinen poliittinen tilanne. Varsinais-Suomen Keskustan piirin puheenjohtaja Satu Simelius kertoi ajankohtaiset terveiset puolueen tilasta.