Maskun Lemussa juhlittiin kaksi kärpästä yhdellä iskulla: Päivä paloasemalla ja Joulun avaus – Katso kuvat!

MASKU. Maskun Lemussa vietettiin lauantaina 23. marraskuuta sekä Päivä paloasemalla -tapahtumaa että joulun avausta. Lemun paloaseman pihalla komeilevaan kuuseen sytytettiin jouluvalot ja juhlakansa pääsi nauttimaan tulishowsta ja joulupuurosta. Leun Kemppien Joulupuotikin avattiin ja lisäksi väki pääsi katsomaan paikallisten taiteilijoiden yhteisnäyttelyä kirjastoon. Lemun VPK järjesti luonnollisesti myös omaa ohjelmaa, muun muassa kalustoon tutustumista ja eläinpelastusta.

Kuvat: Janne Nurminen.

Tulitaiteilija Markus Nivala viihdytti yleisöä taidokkaalla esityksellään.
Päivä paloasemalla tapahtumaa vietettiin Lemun paloasemalla kello 16–18
Lemun VPK:n päällikkö Hanna Pihanperä muisteli puheessaan vuoden 2011 Tapani-myrskyä, jolloin sähköt oli poikki ja palokunnan aggregaatti antoi sähköä paloasemalle ja kuusen valoille muun kylän ollessa pimeänä.
Lemun joulukuusen valot sytytettiin juhlallisesti kello 18.
Joulupuodissa oli tarjolla monenlaisia käsitöitä.
Pöydät notkuivat jouluista myytävää.
Kirjastossa oli esillä Satu Haapalan, Tiltu Nurmisen ja Veera Ruohomäen yhteisnäyttely “Paikka jossa vedet kohtaavat”.
Ja pääsipä juhlaväki myös askartelemaan.