Laitilan pelimannit elvyttävät syksyn muistoja 24.11.

LAITILA. Taisto Tammen tunnetuksi tekemän Syksyn muistoja –valssin tunnelmissa Laitilan pelimannit järjestävät kahvikonsertin opistotalolla (Urheilutie 5, Laitila) sunnuntaina 24. marraskuuta klo 15. Pelimanneja johtaa Marja-Liisa Santala. Nimikappaleen laulaa Rauno Mäkilä.

Ohjelmassa kuullaan mm. Metsäkukkia sekä valssina että jenkkana, Syysillan tuuli, Lehdetön puu, Syyslaulu ja Sateinen ilta. Laulusolisteina toimivat lisäksi Katariina Torvinen ja Jari Helmisaari. Huuliharpulla sooloilee Timo Yli-Nokari sekä harmonikalla Marja-Liisa Santala ja Jani-Petri Vallamo.

Laitilan pelimannit toimii Vakka-Suomen kansalaisopiston opintopiirinä, ja piirin toimintaan voivat tulla mukaan kaikki halukkaat.

Tilaisuuden lippuja on myytävänä ennakkoon Laitilan Kirjakaupassa.