Mauno ÅSK Games -uintikilpailut lauantaina 5.10.2019 Impivaaran uimahallissa

TURKU. Åbo Simklubb – Uintiklubi Turku ry (ÅSK) järjestää Turussa, Impivaaran uimahallissa 25 m:n radalla kansalliset Mauno ÅSK Games -uintikilpailut lauantaina 5. lokakuuta. Kilpailut alkavat klo 13.

Mauno ÅSK Games -kilpailut ovat houkutelleet tänä vuonna noin 350 uimaria 10 seurasta ottamaan mittaa toisistaan. Luvassa on useita tiukkoja kamppailuja, sillä lähiseudun seurojen lisäksi osallistujia on muun muassa Vantaalta ja Jyväskylästä saakka. Kilpailussa on tarjolla lajeja kaiken ikäisille. Nuorimmat osanottajat ovat syntyneet 2010-luvulla, vanhin osanottaja on 67-vuotias.

ÅSK on vireä kaksikielinen seura, jonka toiminnassa on mukana kilpa- ja harrasteryhmiä, vammaisuimareita, taitouimareita, uintitekniikkaryhmiä ja uimakouluja niin lapsille kuin aikuisille.