K-Citymarket Turku Länsikeskuksen uusi kauppias Juha Jylli aloittaa 1.2.2020

TURKU. Diplomikauppias Juha Jylli siirtyy K-Citymarket Pori Puuvillasta K-Citymarket Turku Länsikeskuksen kauppiaaksi 1.2.2020 nykyisten kauppiaiden, Jukka ja Marjo Itkosen jäädessä kauppiasuralta eläkkeelle. Henkilökunta siirtyy kauppiasvaihdoksen yhteydessä vanhoina työntekijöinä Juha Jyllin palvelukseen.

K-Citymarket Turku Länsikeskus on Juha Jyllin viides kauppapaikka K-Market Jyllin (nyk. Kyläsaari), K-Supermarket Ruokaporin, K-Citymarket Mikkolan ja K-Citymarket Pori Puuvillan jälkeen. Jylli kertoo olevansa suvussaan jo kolmannen polven kauppias, jolle kaupan maailma on ollut tuttu pienestä pitäen.

– On kunnia päästä kauppiaaksi näin loistavan hyvin toimivaan ja menestyvään kauppaan. Tuntuu mahtavalta saada tällainen kruunu kauppiasuralleni. Jukka Itkonen on tehnyt upeaa työtä kaupan valikoimien ja laadun sekä henkilökunnan osaamisen osalta, Juha Jylli kertoo.

Pian eläkkeelle jäävät kauppiaat haluavat välittää kiitoksensa asiakkaille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille.

– Olemme toimineet K-Citymarket Länsikeskuksen kauppiaina 10 vuotta ja se on ollut hienoa aikaa. Nyt siirrymme hyvillä mielin pitkän kauppiasuran osalta eläkkeelle, kauppiaat Jukka ja Marjo Itkonen kiittelevät.

Jylli aikoo ensi vuonna korostaa K-Citymarket Länsikeskuksen nykyisiä vahvuuksia.

– Laatu, saatavuus ja asiakaspalvelu ovat kulmakiviä, joiden varaan olen aina kauppani rakentanut. Erityisesti henkilökunnan ja asiakkaiden tyytyväisyys ovat asioita, joihin aion uudessakin kauppapaikassa panostaa, Jylli pohtii.

– Toivon, että asiakkaat tulevat rohkeasti kertomaan, kuinka voimme entisestään kehittää kauppaa ja sen valikoimia. Kaikki kehitysideat ovat tervetulleita ja esimerkiksi ruokatrendejä lupaan seurata tarkasti. Myös yhteistyö paikallisten tuottajien ja alueen muiden kauppiaiden kanssa on asia, jota odotan innolla. Lähdemme aktiivisesti rakentamaan asiakkaan ajan arvoista kauppaa, Jylli toteaa viitaten K-Citymarketien asiakaslupaukseen.