Kauppakeskus Skanssin kattoparkki muuttuu viikonloppuna Drive-in-elokuvateatteriksi

TURKU. Perjantaina ja lauantaina 30.–31.8. kauppakeskus Skanssin kattoparkki muuttuu drive-in elokuvateatteriksi. KinoTour saapuu esittämään uusimman, suuren suosion saavuttaneen Fast & Furious: Hobbs & Shaw -elokuvan.

Elokuvan äänet lähetetään radioyhteydellä suoraan auton radioon, joten katsojat saavat rentoutua omassa autossa elokuvaa katsoen säällä kuin säällä. Elokuva esitetään molempina päivinä klo 21.30.  Ovet alueelle avataan klo 20 ja paikat jaetaan autoille saapumisjärjestyksessä. Alueelta pääsee hissillä suoraan hakemaan leffaherkut Skanssin liikkeistä ja ravintoloista. Kauppakeskuksen liikkeet palvelevat normaalien aukioloaikojen mukaisesti.

Ajo sisään Itäparkkihallin kattoparkkiin (P4) klo 20 alkaen. Liput tulee ostaa ennakkoon Ticketmasterista.