Teaterboulagen aikamatka 1990-luvulle

Danne (Christoffer Rönnholm), Jackie (Wilma Sundqvist), toimittaja (Skini Lindgård), Bongo (Emma Lindgård) ja Nemo (Lisa Taulio). Kuva: Henrik Zoom.

TEATTERI. Paraisten Teaterboulagessa saa tiistaina 25. kesäkuuta ensi-iltansa Babyface-nimeä kantava kantaesitys.

Kirjailija Skini Lindgårdin ja ohjaaja Riddo Ridbergin mukaan Babyface on itsenäinen jatke näytelmälle Doris – flickan i läderrock, ja neljäs osa musiikkiteatteritrilogiaa, jota kaksikko on luonut Teaterboulagelle. 

Ensimmäinen osa, 1960-luvulle sijoittuva näytelmä Vill du slejkas? Eller skall vi dansa först?, sai ensi-iltansa 2012. Kaksi vuotta myöhemmin tuli seuraava osa, 70-luvulle sijoittunut Jukebox. Trilogian kolmas osa oli Doris – flickan i läderrock (2016), jonka tapahtumat sijoitettiin 80-luvulle. Nyt siis ollaan päästy 1990-luvulle. 

Uusista kesänäytelmistä ja musiikkiteatterista on tullut Teaterboulagen tavaramerkkejä. Babyface tarjoilee edeltäjiensä tapaan myös runsaasti musiikkia, ajanmukaisia vaatteita ja tyyliin sopiva lavastusta sekä ennen kaikkea suuren, iloisen ja innokkaan näyttelijäkaartin.

Babyfacen 16-vuotiaan Dannen roolissa nähdään pian 17 vuotta täyttävä Christoffer Rönnholm. Näyttelijäryhmässä, joka koostuu 23 henkilöstä bändi mukaan luettuna, nähdään tänä vuonna useita uusia kasvoja.

Ruotsinkielistä Babyfacea esitetään heinäkuun puoliväliin saakka Lillholmenilla.