Kemiönsaaren Musiikkijuhlat soi jälleen myös Karunassa

MUSIIKKI. Kemiönsaaren Musiikkijuhlat tarjoaa 8.–14. heinäkuuta huipputaiteilijoiden seurassa kamarimusiikkia intiimeissä kartanoissa ja kirkoissa Lounais-Suomen kulttuurimaisemissa.

Kesän ohjelmisto matkaa 1600-luvun Lontoon rosoisilta kujilta nykypäivään, Olli Kortekankaan ja Jyrki Linjaman teoksien kantaesityksiin. Linjaman Jousikvartetto nro 2 kantaesitetään Karunan kirkossa 10. heinäkuuta.

Musiikkijuhlilla kuullaan Clara Schumannia, jonka syntymästä tulee kuluneeksi tänä vuonna 200 vuotta. Lisäksi ohjelmassa on muitakin naissäveltäjiä, kuten itävaltalainen Maria Theresia von Paradis, saksalainen Fanny Mendelssohn-Hensel, ranskalaiset Mélanie Bonis ja Nadia Boulanger, amerikkalainen Amy Beach, kreikkalainen Konstantia Gourzi sekä Kaija Saariaho.