K-Supermarket Nummenpakan yhteyteen sähköautojen pikalatausasema

YRITYSUUTISET. K-ryhmä avasi K-Supermarket Nummenpakan yhteyteen uuden sähköautojen pikalatausaseman tänään 3. huhtikuuta. Latausasemalta löytyy kaksi pikalatauspistettä ja neljä peruslatauspistettä. K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on aina uusiutuvaa.

K-Supermarket Nummenpakan asiakkaat ovat tähän asti voineet ladata sähköautonsa kahdella peruslatauspisteellä. Jatkossa asiakkaiden käytössä on kaksi pikalatauspistettä ja neljä peruslatauspistettä, joten latausasema parantaa huomattavasti latausmahdollisuuksia Nummenpakalla ja lähialueella. Latausasema löytyy kätevästi K-Supermarketin parkkihallista.

– On erinomaisen hienoa, että sähköautojen latausmahdollisuudet paranevat Suomessa. Sähköautoilun yleistyminen edellyttää lisää latausmahdollisuuksia ja erityisesti pikalatauspaikkoja, ja olemme tyytyväisiä päästessämme tarjoamaan tätä palvelua asiakkaillemme. Modernina kaupunkilaiskauppana haluamme kehittää palvelutarjontaamme jatkuvasti. Olemme erityisen ylpeitä siitä, että latausasemaltamme ladattava sähkö on aina uusiutuvaa, sanoo K-Supermarket Nummenpakan kauppias Taina Jansen.

Vuoden loppuun mennessä K-ryhmällä on jo lähes 400 latauspistettä yli 70 K-kaupan yhteydessä. Jokapäiväisten kulkureittien varrella olevan latausverkoston on tarkoitus helpottaa sähköautoilijan arkea ja madaltaa kynnystä sähköauton hankkimiseen, kun lataustarpeet voi täyttää jopa kauppareissun aikana.

– Asiakkaat ovat ottaneet konseptimme omakseen. Latausasemillamme on satoja latauksia päivittäin, ja keskimääräinen lataaja viipyy latausasemalla puolesta tunnista tuntiin, sanoo K-ryhmän autokaupan uusista liiketoiminnoista ja latausverkostosta vastaava johtaja Heikki Ahdekivi.

Peruslatauspisteellä voi ladata sähköautoaan tyypin 2 mukaisesta pistorasiasta, johon oman ajoneuvon latauskaapeli kytketään. Pikalatauslaitteista puolestaan löytyy sekä CCS Combo- ja CHAdeMo-latausliitin