Suora lähetys Maskun vaalipaneelista lauantaina 23.3. klo 12.00

VAALIT. Turun Seutusanomat on mukana nostattamassa vaalihuumaa, kun Maskussa Hemmingin koululla järjestetään lauantaina 23. maaliskuuta kello 12–14 kansanedustajaehdokkaiden vaalipaneeli. Paneelin järjestävät yhteistyössä Maskun valtuustoryhmät – Kokoomus, SDP, Keskusta, Vihreät, Perussuomalaiset, Vasemmistoliitto ja Kristilliset – sekä Seutusanomat. Paneelin juontaa Seutusanomien päätoimittaja Marko Vuosjoki.

Paneeli on nähtävissä maksutta Seutusanomien verkkosivuilla, jonne paneelilähetys striimataan suorana lähetyksenä.

Paneelissa käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa julkinen liikenne Turun seutukunnissa sekä raideyhteys Uuteenkaupunkiin, valtionavustusten tulevaisuus kuntien talouteeen, sote ja tulevaisuuden palvelurakenne, koulutus, luonnon monimuotoisuuden säilyttäminen, lapsiperheiden ja nuorten hyvinvointi, kotimaisen lähiruoan tulevaisuus sekä palkkamaltti kikyjen ja tupojen maailmassa. Ehdokkailta kysytään myös muun muassa tietoisuutta kikyn vaikutuksesta kuntien talouteeen.