Turun Kupittaan Alko uudistuu erikoismyymäläksi

YRITYSUUTISET. Turun Kupittaan Alkon myymälä on remontin vuoksi suljettuna 7.–17. tammikuuta, ja se avataan jälleen perjantaina 18.1. kello 9.

– Uudessa konseptissa toteutuvat monikanavaisuus, ostamisen helppous sekä asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu. Uudistuksella pyrimme vastaamaan yhä joustavammin muuttuviin asiakastarpeisiin, parantamaan asiakaskokemusta entisestään sekä luomaan puitteet huippuasiakaspalvelun toteuttamiselle ja inspiroivalle työympäristölle, Lounais-Suomen aluepäällikkö Juha Laanti kertoo.

Kupittaa kuuluu samaan myymäläryhmään Paimion ja Hirvensalon Alkojen kanssa, henkilöstöä näissä myymälöissä on keskimäärin 22.

– Koko tiimi on innoissaan myymälän uudistuneesta ilmeestä ja tuotevalikoimasta, palvelupäällikkö Minna Sahlström sanoo.

Alkon myymälöissä on aktiivisesti vaihtuva ja kehittyvä valikoima. Myytäviä tuotenimikkeitä löytyy Kupittaan myymälästä uudistuksen jälkeenkin noin 2300. Näistä viinejä on noin 1400. Panimotuotevaihtoehtoja on tarjolla noin 350, väkeviä 500 ja alkoholittomia 50.

Vuosittain erikoismyymälän valikoimaan tulee noin 300 erilaista erikoiserää. Myymälässä otetaan myös huomioon aktiivisesti asiakkaiden toiveita sekä ajan trendejä. Verkkokaupan kautta on lisäksi tilattavissa noin 8500 tuotteen koko Alkon valikoima, sillä jokainen Alko on noutopiste.

Alko pyrkii aktiivisesti vähentämään myymäläketjunsa ympäristövaikutuksia, ja sillä on vuoteen 2020 ulottuvat ympäristötavoitteet. Kupittaalla tämä konkretisoituu esimerkiksi myymälästä purettavan kaluston mahdollisimman kattavassa uudelleenkäytössä ja kierrättämisessä.