Loppiaisen jazzmessu Piikkiössä

Ilonen House Band
MUSIIKKI. Sunnuntaina 6. tammikuuta kello 10 kajahtaa Piikkiön kirkossa jazzmessu. Messussa kuullaan Akusti Turtosen jazz-versioiksi sovittamia tuttuja virsiä ja lauluja. Lisäksi messu sisältää muun muassa Marcus Millerin kappaleen Preacher’s Kid, jonka viestinä on rauha, kansakuntien yhtenäisyys ja musiikin merkitys näiden asioiden edistäjänä. Viestinä on tuoda musiikin kautta elämäniloa ja toivoa maailmaan.
Klassisen musiikin lisäksi jazz-musiikki on aina ollut lähellä Piikkiön seurakunnan kanttori Tiina Ilosen sydäntä, koska sillä on maailmanrauhaa, elämäniloa ja toivoa välittävä merkitys. Loppiaisen messun jazz-teema välittää tätä viestiä ja sopii hyvin jumalanpalveluksen yhteyteen.
Jazzmessun musiikista vastaa Ilosen vetämä Ilonen House Band. Kokoonpanossa mukana ovat Tiina Ilonen (piano), Timo Lankinen (tenorisaksofoni), Kasper Haikonen (alttosaksofoni ja bassoklarinetti), Harri Lukander (basso), Ilkka Koski (pasuuna ja alttosaksofoni), Aarre Palomäki (kitara), Vesa Siivola (kitara), ja Jyrki Alonen (rummut). Esilaulajina toimivat siskokset Anni ja Elina Niemelä. Mukana laulamassa on myös seurakunnan lapsikuoro.