LietoREKRY tarjosi 1000 työpaikkaa Lietohallissa

Kuvat: Topi Kanerva.

Liedon rekrymessut järjestettiin tänä vuonna aiempaa suurempana. Paikalla työpaikkoja tarjoamassa oli kymmeniä yrityksiä.

LIETO. Lietohallissa järjestettiin torstaina 23. tammikuuta suuri LietoREKRY-tapahtuma, joka toi yhteen yritykset ja työnhakijat. Rekrymessut järjestettiin tänä vuonna suurempana kuin aiemmin. Osallistujia oli tuplamäärä viime vuoteen verrattuna ja yrityksiä paikalle olisi ollut halukkaita enemmän kuin mitä tilaan saatiin mahtumaan. Paikalla oli paljon ihmisiä, niin nuoria kuin vanhempiakin.

Messuilla oli mahdollista saada tietoa yrityksistä ja työtarjonnasta, sekä tutustua työnhakuun. CV-pajassa jokainen sai tehdä itselleen uuden CV:n. Koulutukseen ja työnhakuun lisätietoja oli antamassa ammattilaisia Novida-ammattiopistosta ja Liedon kaupungilta.

Paikalla oli kymmeniä yrityksiä ja tarjolla 1000 työpaikkaa. Töitä oli tarjolla niin kesätyöläisille kuin vakituisia työsuhteita hakeville. Suuri halli oli täynnä messupöytiä, joiden jokaisen edustalla kävi kova kuhina, kun yritykset esittelivät toimintaansa ja avoimia työpaikkojaan. Esimerkiksi eläintarha Zoolandia ja messupöydän takana seisoskeleva suuri pehmokarhu veti kuulolle paljon kiinnostuneita työnhakijoita.

Topi Kanerva

Kirjoittaja suorittaa työssäoppimisjaksoaan Turun Seutusanomissa