Lietohalli täyttyy yrityksistä ja työnhakijoista torstaina

Lietohallin valtaa LietoREKRY-tapahtuma torstaina 24. tammikuuta. Seutusanomien kuva-arkisto.

LietoREKRY järjestetään Lietohallissa torstaina 24. tammikuuta suurempana kuin koskaan aiemmin. Ensi vuodeksi pohditaan uusia tiloja, jotta kaikki halukkaat  yritykset mahtuvat mukaan. 

LIETO. LietoREKRY kokoaa yhteen paikkaan työnhakijat ja työntekijöitä tarvitsevat yritykset 24.1. kello 13–17. Lietohalliin odotetaan tänä vuonna tuplamäärä kävijöitä viime vuoteen verrattuna ja yrityksiä halli on täynnä.

Tapahtuma on kasvanut ja nyt mietitäänkin, missä ensi vuoden messut järjestetään, että kaikki halukkaat saadaan mahtumaan mukaan.

Tapahtuma on järjestetty helpottamaan työntekijöiden ja yritysten kohtaamisia ja verkostoitumista. Messuilla on esillä yrityksiä niin Liedosta kuin muistakin kunnista ja tapahtuma on avoin kaikille. Tarjolla on 1000 työpaikkaa ja laajasti tietoa koulutusmahdollisuuksista sekä yrittäjyydestä. Messut on tarkoitettu kaikille töitä tarvitseville. Paikalla on yrityksiä jotka hakevat vakituisia työntekijöitä, osa-aikatyöntekijöitä ja kesätyöntekijöitä.

Yrityksiä paikalle on tulossa 52 ja messuvieraita odotetaan paikan päälle jopa 2000. Messuilla on mahdollista saada ammattilaisten apua ja vinkkejä työnhakuun, esimerkiksi CV-pajassa voi tehdä uuden CV:n tai päivittää vanhan.

Järjestelyistä vastaava yritys- ja työllisyyskoordinaattori Mika Stepanoff kertoo tapahtumaan liittyvästä positiivisesta ongelmasta.

– Lietohalli on saatu täyteen työpaikkoja tarjoavia yrityksiä. Niitä olisi tullut jopa enemmän, mutta kaikki eivät mahtuneet. Motiivina on saada yritykset kohtaamaan työntekijöitä ja luomaan uusia työsuhteita, Stepanoff sanoo.

Topi Kanerva

Kirjoittaja suorittaa työssäoppimisjaksoaan Turun Seutusanomissa