Kaupunginjohtaja Jouni Mutasesta Naantalin Vuoden Matkailuhenkilö

Naantalin MatkailuGaalasta muodostuu tammikuinen perinne. 

NAANTALI. Naantalin ensimmäinen MatkailuGaala ja matkailuhenkilön valinta järjestettiin keskiviikkoiltana 23. tammikuuta Naantalin Kylpylän Katarina-salissa.

Vuoden Matkailuhenkilönä palkittiin Naantalin kaupunginjohtaja Jouni Mutanen, joka on omalla positiivisella suhtautumisellaan ja asenteellaan luonut hyvän yhteishengen matkailuyrittäjien keskuudessa.

Hänen panostuksensa mahdollisti Naantalin matkailuelinkeinon Masterplanin toteuttamisen. Lisäksi hänen henkilökohtainen osallistuminen työpajoihin oli merkittävä, jota myös yrittäjät vilpittömästi arvostavat. Masterplanissa päätetyt suunnitelmat ja toimenpiteet ovat kantaneet ja tulevat kantamaan pitkälle tulevaisuuteen.

Helposti lähestyttävänä henkilönä Jouni Mutanen toteuttaa Masterplanissa sovittua teemaa ”Yhdessä tehty” konkreettisesti ja pitkäjänteisesti kannustaen yrittäjiä entistä parempaan yhteistyöhön ja tulokseen.

Matkailuelinkeinon Masterplan tehtiin yhdessä yrittäjien, Naantalin kaupungin ja Visit Naantalin kanssa. Tammikuun lopun MatkailuGaalasta tulee mukava ja rento talvinen perinne Naantalin matkailuelinkeinon yrittäjille.

Tilaisuudessa palkittiin Erikoismaininnalla yrittäjä Henri Nevari, joka on vuosikymmeniä omalla aktiivisuudellaan auttanut kollegoitaan, tuonut uusia ja raikkaita ideoita kaikkien käyttöön ja tällä tavalla tuonut sisältöä palvelutarjontaan sekä paikallisille että matkailijoille.