Ruskosta lisää Föli-liikennettä

RUSKO. Vahdon kunnanosan koululaisliikenne on hyväksytty osaksi Turun seudun joukkoliikenne Fölin järjestelmää. Kevätlukukaudella 7.1.2019 alkaen järjestetään lukukauden kestävä kokeilu, jossa koulukuljetusvuorojen aikatauluja noudattaen lapsilla ja aikuisilla on mahdollisuus käyttää vuoroja Järvijoen ja Vahdon keskustan sekä Soisalontien ja Vahdon keskustan välisillä reiteillä. Koulubussissa ja –taksissa on Fölin rahastuslaite ja matka maksetaan Föli-kortilla tai rahalla normaalin Föli-taksan mukaisesti. Tarkemmat aikataulutiedot ovat nähtävissä www.foli.fi (V1 Järvijoki, V2 Soisalo).

Rusko myös lisää Fölin ilta- ja viikonloppuvuoroja välillä Turku (Puutori) –Vahto (Silvola). Vuorot ovat seuraavat: Arkipäivinä: Linja 303 Vahdolta (Silvolasta) klo 23.00 Paasniitun kautta Turkuun ja Linja 303 Puutorilta klo 23.50 Paasniitun kautta Vahdolle(Silvolaan).

Perjantaisin ja lauantaisin: Linja 303 Vahdolta (Silvolasta) klo 00.45 Paasniitun kautta Turkuun ja Linja 303 Puutorilta klo 01.30 Paasniitun kautta Vahdolle (Silvola).

Tarkemmat aikataulutiedot www.foli.fi