POP UP Joulutori tapahtuma Raisiossa lauantaina

Rasekon Raision Juhaninkujan toimipisteellä valmistaudutaan jouluun. Joulutori lauantaina!

RAISIO. Raision seudun koulutuskuntayhtymä Rasekon kolmannen vuoden käsi- ja taideteollisuusalan opiskelijat järjestävät ympäristöystävällisen joulutoritapahtuman opiskeluprojektina lauantaina 1.12.2018 kello 10–16 Rasekon Raision Juhaninkujan toimipisteessä osoitteessa Juhaninkuja 1.

Joulutori jatkaa Mynämäen joulumyyjäisten perinnettä ja se järjestetään nyt toista kertaa Raisiossa. Myytävänä on monenlaisia laadukkaita kädentaitotuotteita ja joulukoristeita. Ostosten jälkeen voi poiketa joulutorilla olevaan paketointipalveluun.

Tapahtuma soveltuu nuoremmillekin, sillä lähihoitajaopiskelijat järjestävät toimipisteen lapsille. Kahvilassa glögiä ja puuroa on saatavilla koko tapahtuman ajan.

Rasekossa on mahdollisuus saada lisätietoa taidealoista niiden omilla esittelypisteillä. Esiteltävät taidealojen ammatit ja alat ovat metalliseppä, puuseppä, muinaistekniikka, mittatilausompelu ja designtekstiilien valmistus. Tapahtuman loppupuolella viimeisen aukiolotunnin aikana on mahdollista ostaa visualistiopiskelijoiden tekemät tapahtuman somistuksen rekvisiitat, joita ovat esimerkiksi joulukuuset sekä itsetehdyt joulukoristeet.

Kiia Marttila