Joulupuu-keräys käynnissä Maskussa, Naantalissa, Raisiossa ja Turussa

Joulupuu-keräys tuo joulumieltä lapsiperheisiin. Kuva: Katariina Mäkinen-Önsoy.

JOULU. Lions Club Naantali-Raisio organisoi yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisosastojen sekä alueen muiden LC-klubien kanssa tänä vuonna Joulupuu-keräyksen.

Hyväntekeväisyyskeräys toteutetaan 24.11.–8.12. välisenä aikana. Osallistua voi valitsemalla Joulupuusta mieleisen lahjansaajan kortin (esim. poika 11v), hankkimalla lahjan valitulle lapselle, paketoimalla lahjan ja kirjoittamalla korttiin, mitä lahja sisältää. Kortti kiinnitetään lahjaan ja tuodaan Joulupuu-keräyspisteeseen 8.12. mennessä.

Joulupuun löydät K-supermarket Raisio Centeristä, Raision Myllyn Prismasta, K-supermarket Ukko-Pekasta Naantalista, Naantalin S-marketista, K-market Maskusta sekä Rymättylässä Osuuspankista ja Kahvila Tuulisolmusta.

Keräykseen voivat osallistua kaikki – sekä yksityishenkilöt että yritykset. Lahjojen lisäksi voi joulumieltä jakaa perheille myös ostamalla Joulupuu-kauppiailta ruokalahjakortteja tai valmiiksi pakattuja ruokakasseja.

Keräys järjestetään jo yhdeksännen kerran. Viime vuonna hyväntekeväisyysprojekti keräsi Naantalin, Raision ja Maskun vähävaraisille lapsiperheille yli 2 500 lahjaa ja 600 ruokalahjakorttia. Apua jouluilon saavuttamiseksi tarvitaan taas tänäkin vuonna.

Vapaaehtoiset hoitavat lahjojen keräyksen ja lajittelun. Raision, Naantalin ja Maskun sosiaalitoimi sekä seurakuntien diakoniatyö huolehtivat lahjojen jakamisesta perheille.

Turun alueen Joulupuu-keräyksen toteuttaa Mothers in Business-yhdistys, jonka kuusipuu löytyy Kauppakeskus Skanssista 9.12. asti.

TSS

 

Juttua muokattu 27.11. klo 15.40 lisäämällä Turun keräyksen tiedot.