Raision seurakunta innostaa vapaaehtoistyöhön Satu Lähteenkorvan koulutusten avulla

Psykologi Satu Lähteenkorva on suosittu luennoitsija ja tuttu mm. YLE:n Vaakakapina-ohjelmasta.

RAISIO. Raision seurakunta järjestää syksyn aikana vapaaehtoistyön koulutusiltoja, joihin kaikki vapaaehtoistyötä tekevät ja siitä kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita. Vapaaehtoistyön illat pidetän Raision seurakuntatalolla keskiviikkona 10. lokakuuta ja 21. marraskuuta kello 17.30–19. Kahvitarjoilu alkaa jo klo 17.

Kouluttajana on rohkea, käytännönläheinen ja huumorillakin asioita käsittelevä psykologi Satu Lähteenkorva, joka on suosittu luennoitsija ja tuttu mm. YLE:n Vaakakapina-ohjelmasta. Hänet tunnetaan valtakunnallisesti hyvinvoinnin ja elintapaohjauksen eturivin kouluttajana ja kehittäjänä.

Satu Lähteenkorvan lisäksi paikalla on myös seurakunnan työntekijöitä esittelemässä vapaaehtoistyön monipuolisia mahdollisuuksia. Kyseessä voi olla esimerkiksi lastenhoitoapu, ruoka-avun jakaminen tai vaikkapa tehtävät Raision seurakunnan Myllyn toimipisteessä.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.