Joel Hallikaisen muistelmat kansien välissä

Kuurankukasta Finlandiaan, punkbändi Korroosiosta Tuttu juttu -ohjelman juontajaksi ja koko kansan tv-suosikiksi. Mutta millainen mies on Joel Hallikainen, ihminen näiden takana? Siihen etsii vastauksia tämä rehellinen ja avoin muistelmateos.

RAISIO. Raisiolainen iskelmätaivaan tähti Joel Hallikaisesta on 4. lokakuuta julkaistu muistelmateos Elämäni tarina. Kirjan on kustantanut Minerva ja kirjoittanut Tomi Lindblom.

– Telakkatyöläisestä tuli Telvis-tähti, luokan häiriköstä vuoden kaupunkilainen ja isättömästä pojasta viiden lapsen isä. 300 biisiä, 24 albumia, 500 000 myytyä äänitettä, eikä hajuakaan nuoteista. Nollasta taivaisiin ja hengissä alas, kiteyttää Hallikainen itse kirjan sanoman.

Alkoholi oli viedä miehen ja avioliitto natisi liitoksissaan, mutta raittius vei voiton. Pitkän tien kulkenut laulaja kertoo kirjassa oman tarinansa.

Kirjan kirjoittanut Tomi Lindblom on viestinnän strategioista väitellyt valtiotieteiden tohtori ja pitkän linjan media-alan ammattilainen. Hänellä on myös mittava kokemus artisti- ja konserttimaailmasta. Lindblom on kirjoittanut aiemmin teokset: Hei, anna nimmari – Eki-Sedän stoori (2006), Antti Einiö – Rokkia ikä kaikki (2014), Ekku Peltomäki – Valoissa ja varjossa (2016), Kymmenen legendan Esakallio (2017) sekä vuonna 2013 ilmestyneen Pankakosken kartonkitehtaiden 100-vuotishistoriikin.