Turkulaisen YardMaten toimitusjohtajan Kari Härkösen ajatuksia kuullaan Tampereen Alihankintamessuilla

AlihankintaHEAT visioi meriteollisuuden tulevaisuutta

Yardmaten perustanut toimitusjohtaja Kari Härkönen on henkilöanalyytikko ja myös MindFit Consulting Oy:n toimitusjohtaja. Lisäksi hän tekee väitöskirjaa kognitiotieteistä Jyväskylän yliopistoon.

TURKU. Turkulainen Kupittaalta käsin toimiva YardMate Oy on lähdössä Tampereen Alinhankintamessuille 25.–27. syyskuuta. YardMaten toimitusjohtaja Kari Härkönen puhuu messujen AlihankintaHEAT-osiossa keskiviikkona 26. syyskuuta kello 12.40–12.55, jonka jälkeen hän liittyy paneelikeskusteluun aiheesta digitalisaatio, teollisuuden murros ja innovaatiot yhdessä Kokoomuksen kansanedustaja Harri Jaskarin ja Tannerkoski Capital Oy:n Olli Tannerkosken kanssa.

YardMate on koonnut meriteollisuuden alihankkijat valmiiksi ”yhden katon alle”. YardMate-konsortio auttaa meriteollisuuteen mukaan haluavia yrityksiä pääsemään kullekin sopivaan paikkaan alihankintaketjussa ja tarjoaa tilaajaorganisaatioille (telakat ja varustamot) täysiverisen digitaalisen hallinnointi- ja organisointityökalun sekä tarjouspyyntökanavan. Konsortiossa on jo yli 70 jäsenyritystä – telakoiden nykyisiä kokonaistoimittajia, meriteollisuuden muita palveluntarjoajia sekä erilaisia tukitoimintoja aina työntekijöiden asumisjärjestelyjä myöten.

Messuilla on mukana yli 1000 näytteilleasettajaa. Messuteema on tänä vuonna tuottavuus.