RAISIO. Eurokangas avaa toisen myymälän Turun talousalueelle. Uusi myymälä aukeaa Raision Kauppakeskus Myllyn toiseen kerrokseen lokakuussa. Turun keskustan myymälä, Kauppakeskus Sokos Wiklundissa jatkaa toimintaansa normaalisti.

Myymälä on kooltaan 470 neliömetriä ja sen valikoima koostuu vaatetuksen kankaista ja tarvikkeista sekä verho- ja sisustuskankaista, kaihtimista, kiskoista, tangoista ja muista verhotarvikkeista. Myymälä tarjoaa verho- ja sisustustekstiilipalvelut mittaus- ja suunnittelukäynneistä, ompeluun ja asennukseen.

– Valitsimme Myllyn, koska se on monipuolinen kauppakeskus, joka vetää asiakkaita laajalta alueelta. Sinne on helppo tulla ja siellä on jo runsas tarjonta erilaisia liikkeitä sekä palveluita. Myllystä kuitenkin puuttui laajan valikoiman kangasmyymälä sekä verhojen suunnittelu- ja ompelupalvelut, kertoo Eurokankaan myyntijohtaja Marjo Lehtonen.

Myymälähenkilöstön rekrytoinnit ovat käynnistymässä parhaillaan.

Eurokangas Oy on johtava kankaiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistunut suomalainen 73-vuotias perheyritys, jolla on yli 30 myymälää eri puolella Suomea sekä valtakunnallisesti toimiva yritys- ja tukkumyynti. Eurokankaassa työskentelee noin 400 henkilöä ja yrityksen liikevaihto on noin 35 miljoonaa euroa vuodessa.