Aallon unelmamaali pelasti SC Wolvesin – katso video!

Yllä olevalla videolla maalit ottelusta FC Inter 2 – SC Wolves. (Kuvaus: Sami Viklund)

JALKAPALLO. Turkulainen FC Inter 2 kohtasi keskiviikkona 29. elokuuta paraislaisen SC Wolvesin Länsi-Suomen jalkapallopiirin Kolmosen ottelussa. Kumpainenkin tarvitsee kipeästi lisäpisteitä varmistaakseen paikkansa Kolmosessa myös 2019.

Ottelu ensimmäinen tunti oli hyvin varovaista pelailua, mutta mitä pidemmälle kello kulki, sitä enemmän kotijoukkue Inter onnistui vyörymään vieraiden maalille. Yksi ottelun käännekohdista nähtiin 63. minuutilla, kun Lauri Tulla kaatoi läpiajoon päässeen, Veikkausliigakin tällä kaudella pelanneen Joona Järvistön. Tulla sai tempustaan aikaisen suihkukomennuksen, ja tilanteesta tuomitusta vapaapotkusta Yoonis Muse avasi ottelun maalihanat.

Vaikka Lassi Viholainen onnistui viemään FC Interin jo kahden maalin johtoon, eivät vajaalukuisena pelanneet paraislaiset antaneet periksi. Erotuomarin antamalla lisäajalla alkoi loppukiri, kun ensin Jani Masalin paini joukkueelleen 2–1 kavennusosuman, ja lopulta Niklas Aalto täräytti ottelun viimeisellä potkulla todellisen unelmamaalin.

Näin pisteet tasattiin 2–2 lukemin, ja paraislaisten oljenkorsi sarjapaikan suhteen ei haurastunut vastoinkäymisistä huolimatta.

Mikko Seppälä