Raisioon avataan elokuussa Burger King

RAISIO. Elokuussa avataan Burger King -ravintola E18-tien varteen Myllyn viereen Raisiossa. Kyseessä on Burger Kingin 48. ravintola. Lähimmät Burger Kingit löytyvät tällä hetkellä Turusta ja Maskusta. Ensi vuodelle Burger King suunnittelee vielä yhtä avausta Turun seudulle.

Raision Burger Kingistä tulee itsenäinen autoravintola, jonka toiminnan kulmakiviä ovat ympärivuorokautinen palvelu ja autokaista. Raision ohi kulkevan E18-tien varressa rakennustyöt ovat täydessä vauhdissa.

– Vilkasliikenteinen moottoritie on paikka, jossa ruokakin halutaan nauttia nopeasti. Haluamme tarjota vilkkaan Turun ohikulkutien käyttäjille mahdollisuuden nälän pysäyttämiseen aina kun sattuvat Raision kohdalle – kellonajasta huolimatta. Siksi 24/7 avoinna oleva autoravintola oli se toimintamalli, millä halusimme palvella alueen asukkaita ja ohikulkijoita, ketjun johtaja Tomi Söderström kertoo.