Raisiossa kaahattiin ja ajeltiin kännissä keskiviikkoiltana

RAISIO. Poliisipartio mittasi 18. huhtikuuta kello 21.50 Raisiossa Raisiontiellä taajama-alueella, jossa kohtaa suurin sallittu nopeus oli 60 km/h, henkilöautolle nopeuden 117 km/h. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Samana iltana kello 23.08 poliisipartio pysäytti Kirjokallionkadulla henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin 1,13 promillea, eikä hänellä ollut voimassa olevaa ajokorttia. Kuljettajalla oli vuoden sisällä neljä aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta. Autossa oli kyydissä auton omistaja. Kuljettajan osalta asiaa tutkitaan rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, ja auton omistajan osalta kulkuneuvon luovuttamisena juopuneelle ja ajo-oikeudettomalle.