Naantalin ja Raision lotat ja pikkulotat kutsuttiin taas hemmoteltaviksi

NAANTALI. Iloinen puheensorina täytti Naantalin kylpylän paviljongin sunnuntaina 8. huhtikuuta, kun Naantalin ja Raision lotat ja pikkulotat saapuivat Lions Club Naantali–Raision järjestämään hemmottelupäivään.

Paikallinen leijonien naisklubi järjesti lottien ja pikkulottien hemmottelupäivän jo 16. kerran. Ensimmäinen hemmottelupäivä järjestettiin vuonna 2003 ja silloin oli mukana lähes 100 lottaa. Rivit ovat vuosien saatossa harvenneet ja nyt paikalla oli 24 lottaa ja pikkulottaa.

Klubin presidentti Päivi Santalainen-Saaros toivotti juhlan vieraat tervetulleeksi ja Naantalin seurakunnan kirkkoherra Jani Kairavuo toi seurakunnan tervehdyksen tilaisuuteen.

Maittavan lounaan lisäksi vieraat ja emännät saivat nauttia Naantalin voimistelijoiden lapsiryhmän tanssiesityksistä. Taiteilija Lea Laven säestäjänään Lauri Rautiainen esittivät keväisiä lauluja.

– Juhla oli erittäin lämminhenkinen, ja kaikkinainen kiitollisuus puolin ja toisin tuli erityisen sydämellisesti tavalla esille lotta Ulla Malmbergin juhlassa pitämässään kiitospuheessa, kertoo Naantali–Raision Lions Clubin tiedottaja Satu Tamminen.