Pelitila houkuttelee Kauppakeskus Skanssissa toukokuun loppuun asti

Kuva: Grail Group / Niklas von Schöneman.

PELIT. Turkulainen Grail Group avasi 2. maaliskuuta Kauppakeskus Skanssiin avoimen ja maksuttoman Pelitilan. Pop up -pelitila kutsuu kaikki peleistä kiinnostuneet kokeilemaan kilpapelisuosikkeja sekä konsolien uutuusjulkaisuja jokaisena päivänä toukokuun loppuun asti.

Kauppakeskuksen ja Grail Groupin yhdessä perustaman Pelitilan tehokkaat koneet ovat turkulaisen Jimm’sin komponenteista taidolla rakentamia ja näyttöinä toimivat uusimmat pelaamiseen optimoidut monitorit. Lisälaitteiden tarkoituksena on rakentaa tulevaisuuden mestareita harrastuksen alkutaipaleen välineillä.

Yhteistyössä on voimaa

Pelitila mahdollistaa laajan kirjon tapahtumia. Skanssissa tullaankin näkemään kisakatsomoja, pelikokeiluja ja –julkistuksia, kilpapelien valmennuksia sekä tietysti eritasoisia turnauksia Grail Groupin järjestämänä.

– Harvemmin villimmästä päästä olevat ehdotukset toteutuvat näin hienolla tavalla, kertoo Grail Groupin perustajiin kuuluva Kalle Koskela.

– Toki ilmainen pelitila huippulaitteilla vaatii suosiolliset kumppanit, suurkiitos heille, lisää Koskela.

Vetovoimatekijä kauppakeskukselle

Skanssi on jo pitkään tarjonnut pelejä hyödyntäviä tapahtumia kävijöilleen. Nyt ensimmäistä kertaa on aiheen ympärille luotu pysyvä vetovoimatekijä.

– Koetamme aina löytää uusimmat ja luovimmat ratkaisut asiakkaiden viihtymiseen, sanoo Skanssin kauppakeskuspäällikkö Maarit Hurme.

– Pelaaminen on harrastuksena yleistynyt ja kilpapelaaminen on varteenotettava urheilulaji, haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden kokeilla tätä, Hurme jatkaa.