Liedossa aamulla sattunut liikenneonnettomuus johti kuljettajan kuolemaan ja kahden muun vakavaan loukkaantumiseen

LIETO. Keskiviikkona 21. maaliskuuta kello 07.55 Kehätiellä Liedossa Tuulissuon kohdalla sattui liikenneonnettomuus, jossa menehtyi vuonna 1957 syntynyt ulkomaalainen mies.

Tapahtumapaikalla selvisi, että mies oli kuljettanut vuokra-autoa Kehätietä Piikkiön suuntaan. Tuulissuon sillan jälkeen hänen kuljettamansa henkilöauto ajautui tuntemattomasta syystä vastaantulevien kaistalle aiheuttaen nokkakolarin. Miehen kuljettaman ajoneuvon matkustajana oli toinen ulkomaalainen mies, joka loukkaantui vakavasti.

Piikkiön suunnasta tullut henkilöauto törmäsi vastaan tulleeseen henkilöautoon, joka oli menossa Raision suuntaan. Toisen henkilöauton kuljettaja oli vuonna 1958 syntynyt nainen, joka oli yksin autossa. Myös hän loukkaantui vakavasti. Loukkaantuneet kuljetettiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. He eivät ole hengenvaarassa.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä vammantuottamuksena.