Loimulla viikonloppuna edessään paikallisottelu ja jouluottelu

LENTOPALLO. Loimu pelaa viikonloppuna kaksi tärkeää ottelua lentopallon Mestaruusliigassa. Lauantaina 16. joulukuuta Loimun lähtee Loimaalle kauden kolmanteen Mestaruusliigan paikalliskamppailuun. Näiden otteluiden lisäksi Hurrikaani ja Loimu ovat kohdanneet kahdesti myös Suomen Cupissa. Mestaruusliiga-otteluissa Loimu ja Hurrikaani pelaavat myös omaa Siljan malja -kilpailua Varsinais-Suomen herruudesta. Tilanne ennen viimeistä paikalliskamppailua on kutkuttava. Lauantain ottelun voittaja pokkaa itselleen Siljan maljan ja kauden päätösristeilyn.

Sunnuntaina on ohjelmassa jo perinteinen Loimun jouluottelu. Vastustajaksi jouluottelulle sopivasti saapuu Team Lakkapää Rovaniemeltä. Joukkueen lisäksi myös Joulupukki on luvannut tulla sunnuntaina Kerttulaan. Otteluisäntä toimii OP Turun Seutu, joka tarjoaa ennen ottelun alkua hallin edessä yhdessä Turun Sotaveteraanien kanssa joulupuuroa viidellesadalle ensimmäiselle. He tarjoavat myös ilmaisen sisäänpääsyn otteluun OP:n pankkikorttia lipunmyynnissä näyttämällä.  Ottelussa voi nauttia myös jouluisesta livemusiikkista, jota tarjoilee Juhlaorkesteri Kylmänpaleltama. 

Lakkapään nykyinen päävalmentaja Henri Tuomi muistetaan Raisiossa peli- ja valmennusvuosistaan Raisiossa. Tuomen joukkueessa on vahva keski- ja hakkuripelaaminen. Etenkin keskihyökkäys on myös riippuvainen vastaanotosta ja passarista. Niillekin osa-alueelle Tuomi on löytänyt oivat vahvistukset ulkomaan kentiltä. Lakkapään todennäköisessä aloitusseitsikossa ainoita kotimaisia pelaajia ovatkin yleispelaajat Miikka Lemola ja ex-loimulainen Jouni Palokangas.

Loimun peli ei ollut uomissaan viime sunnuntaina VaLePaa vastaan Ossi Rumpusen siirryttyä loppujen lopuksi yllättäen ulkomaan kentille. Nyt päävalmentaja Christophe Achtenilla on pelaajineen ollut viikko aikaa hakea uuden ykkösseitsikon balanssia harjoitusten kautta kohti viikonlopun kahta tärkeää ottelua.