Raision seurakunnan Miesten vapaaillan teemoina mies ja väsymys

RAISIO. Raision seurakunta kutsuu miehiä viettämään Miesten iltavapaata kiinnostavien puheenaiheiden, musiikin, vapaan keskustelun ja yhteisen iltapalan äärelle Raision seurakuntatalolle keskiviikkona 11. marraskuuta kello 18 alkaen.

Teemaan ”Mies ja väsymys” ovat sanoin ja sävelin johdattelemassa Joel Hallikainen sekä lääkäri Jari Mäkinen.

Miesten iltavapaa -tilaisuus on tarkoitettu kaikenikäisille miehille, vakaumuksesta riippumatta.

– Ilta on osa Raision seurakunnan uudistunutta miestentoimintaa, johon on tullut mukaan jo suuri joukko raisiolaisia ja muita lähiseudun miehiä. Vanhat ja uudet kävijät ovat lämpimästi tervetulleita mukaan mukavaan miesporukkaan. Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja myös iltapala on maksuton, kannustaa seurakunnan tiedottaja Anne-Sophie Kajander.